Diepeveen Keukens, Badkamers en Tegels
Diepeveen Keukens, Badkamers en Tegels
Distributiestraat 59
4283 JN Giessen
0416 69 51 94 - info@diepeveen.nl
Aangesloten bij
Maatwerk in Giessen woonkamer met openhaard en maatwerk kasten Maatwerk in Giessen woonkamer met openhaard en maatwerk kasten
Diepeveen Keukens & Badkamers 

Maatwerk Giessen

Diepeveen is gespecialiseerd in complete keukens en badkamers, maar ook voor de rest van je interieur hebben wij mooie maatwerk oplossingen. Denk aan een schuifwand of een meubel waarin je was-apparatuur exact past. We benutten elk hoekje en je hebt alle vrijheid om het meubel naar wens samen te stellen. Benieuwd naar de mogelijkheden? We vertellen je graag meer over ons maatwerk in Giessen en omgeving.

Waarom maatwerk?

Of je nou een kast, tafel of bureau zoekt; soms vind je niet wat je zoekt. Maatwerk is dan de perfecte oplossing om iets te maken wat helemaal naar smaak is. Een combinatie van functionaliteit én design. Onze ontwerpers maken optimaal gebruik van de beschikbare ruimte en ontwerpen een meubel dat authenticiteit en stijl uitstraalt. Bovendien kun je met maatwerk eenheid creëren in huis. Bijvoorbeeld door dezelfde kleuren en materialen te kiezen voor je keukenkast en kastenwand. Wat voor maatwerk oplossing je ook kiest; je bent gegarandeerd van een uniek meubel dat niemand anders heeft.

Maatwerk oplossingen in Giessen - ingebouwde kasten
Maatwerk kastenwand hout - maatwerk in Giessen

Diepeveens maatwerk in Giessen en omgeving 

We hebben voor onze klanten diverse maatwerk meubels gerealiseerd in Giessen en omgeving. Zowel in huis als op kantoor. Zoals deze inbouwkast over de gehele breedte van de wand. Of een presentatiekast in de spreekruimte op kantoor, compleet met bijpassende tafel. Ook onze complete badkamers en keukens kun je voorzien van maatwerk oplossingen. Denk aan een kast waar je keukentoestellen handig opbergt of een mooie nis voor je badkameraccessoires. Voor elke situatie in huis hebben wij een maatwerk oplossing.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Al bij ons eerste contact hadden wij een heel fijn gevoel door hoe je wordt ontvangen, hoe je wordt geholpen en te woord gestaan, maar vooral ook dat er naar je wensen wordt geluisterd.” – Jack Koops uit Hank

Laat je inspireren in onze showroom in Giessen

Ben je benieuwd wat een maatwerk meubel doet voor je interieur? In onze showroom in Giessen kun je diverse opstellingen bekijken die voorzien zijn van maatwerk meubels. Gebruik al je zintuigen om de kleuren, materialen en vormen goed te beleven. Onze adviseurs leiden je graag rond in de showroom en staan klaar om al je vragen beantwoorden.

Maatwerk in Giessen woonkamer met maatwerk kastenwanden
Maatwerk houten bureau in Giessen

Jouw maatwerk oplossing

Wil je graag een maatwerk oplossing in je interieur? In een vrijblijvend adviesgesprek brengen we je wensen in kaart en denken we na over de gewenste uitstraling. Onze ontwerper springt vervolgens achter de tekentafel om een uniek ontwerp te maken. Ben je helemaal tevreden? Dan gaan onze vakkundige monteurs aan de slag om de maatwerk oplossing te realiseren. We werken alleen met professionele mensen en materialen, zodat we hoogstaande kwaliteit kunnen garanderen.

Maatwerk Giessen - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Giessen

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom gerust naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

De zekerheid van Diepeveen Keukens, Badkamers en Tegels

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wilt een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Diepeveen Keukens, Badkamers en Tegels? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief