Diepeveen Keukens, Badkamers en Tegels
Diepeveen Keukens, Badkamers en Tegels
Distributiestraat 59
4283 JN Giessen
0416 69 51 94 - info@diepeveen.nl
Aangesloten bij

Binnenkijken bij een matwitte badkamer

Matwitte badkamer met bad en meubel Matwitte badkamer met bad en meubel  
Matwitte badkamer met wit meubel en bad

Binnenkijken bij...
Een complete badkamer in matwit 

Gemaakt door:Diepeveen Keukens en Badkamers
Woonplaats:Waardhuizen
Type badkamer:Moderne badkamer
Wensen van de klant:Een lichte badkamer, waar je echt tot rust komt. Wel een die anders is dan anders.

Matwit is de trendkleur van dit moment. Onze klant uit Waardhuizen nam dan ook een gedurfd besluit; de complete badkamer in matwit. Van de kranen, meubels tot en met de accessoires. Dat pakte maar al te goed uit. Neem nu een exclusief kijkje bij deze matwitte badkamer.

Trendkleur matwit

Matwit is een nieuwkomer in het kleurenpalet van de badkamer. Dankzij de nieuwste productietechnieken kunnen zelfs kranen en radiatoren in deze trendkleur gemaakt worden. Toen onze klant de wens uitsprak voor een lichte badkamer die anders is dan anders, viel de keuze dan ook snel op matwit. Niet één of twee items, maar de gehele badkamer. Leuk om te weten: de keuken van de familie is helemaal matzwart. Een groot contrast, maar toch vormen de ruimtes samen een eenheid. Je kunt het bijna Yin-Yang noemen.

Matwitte waskom en matwitte kranen
Matwitte badkamer en douchekranen

Eenheid in de kleinste details

De badkamer vormt echt één geheel. Dat zit ‘m in de kleinste details. Zo zijn alle badkamerkranen van dezelfde serie; Hotbath Cobber. De badkranen, wastafelkranen en douchekranen hebben zo exact dezelfde kleur én uitstraling. Ook hebben we ervoor gezorgd dat de meubels en producten niet alleen wit zijn, maar ook echt mat. Voor een subtiel contrast hebben we voor matzwarte plantenhaakjes gekozen. Zo vallen de botanische planten extra op.

Benieuwd welke planten geschikt zijn voor een vochtige badkamer? Lees ons blog

Een lichte badkamer, waar je echt tot rust komt

Matwit badkamermeubel op maat

In zo’n perfecte matwitte badkamer wil je natuurlijk geen rondslingerende spullen. Daarom hebben we gekozen voor een badkamermeubel met extra opbergruimte. Het meubel is op maat gemaakt, heeft een breedte van 160 cm en vier grote lades. Zo kan iedereen zijn badkamerspullen kwijt! De matwitte opbouwkommen, de kranen en de XL-spiegel maken het plaatje compleet.

Lees hier meer over onze maatwerk mogelijkheden.

Complete badkamer in matwit
Matwit bad met witte kranen en plant

Ligbad matwit

Onze klant had een grote wens; een plek waar je écht tot rust komt. Een comfortabel ligbad mocht dan ook niet ontbreken in de badkamer. We hebben gekozen voor een vrijstaand exemplaar van het merk Xenz. Dit bad is gemaakt van Acryl, een kunststof dat vuilafstotende en antibacteriële eigenschappen heeft. De bediening hebben we ingebouwd, waardoor het bad extra ruimtelijk oogt. En zie je het zwarte accent op de handdouche? Een knipoog naar de rest van de badkamer.

Luxe douche

Voor de doucheliefhebber biedt deze badkamer ook genoeg ontspanning. Na een lange dag kom je helemaal tot rust onder de luxe plafondregendouche. De handdouche en de bediening zijn ingebouwd. Alle techniek is zo netjes achter de muur verwerkt, waardoor enkel de essentiële onderdelen zichtbaar zijn. Dat geeft de douche een hele ruimtelijke uitstraling. Een ander ingebouwd item is de nis van Looox. Zo kun je zelfs de shampooflessen netjes opbergen.

Matwit bad en douche in een matwitte badkamer
Matwitte badkamer met badkamermeubel, bad en planten

Ook een matwitte badkamer?

Ben je geïnspireerd door deze matwitte badkamer? Of wil je een badkamer in een compleet andere kleur? Bij Diepeveen Keukens en Badkamers kun je de badkamer helemaal naar wens inrichten. Verzamel jouw wensen, plan een vrijblijvende afspraak bij onze badkamerspecialist en laat ons jouw droombadkamer realiseren. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Deel dit artikel
Binnenkijken bij een matwitte badkamer - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Giessen

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom gerust naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief